
טקילה אספולון בלנקו
700 מ"ל | כללי
99.9
שקלים חדשים
מחיר קודם
109.9
שקלים חדשים
15.7 ש"ח ל- 100 מ"ל
המוצר חסר במלאי
מלאי מוגבל
מידע כללי
אספולון בלנקו
אחוז אלכוהול: 40%
סוג: טקילה
ארץ יצור: מקסיקו
שם המבשלה/מזקקה: קאסה סאן ניקולס
טעם: טעמי אגבה עם נגיעות פלפל, וניל, אננס צלוי
צורת הגשה: בקוקטיילים או בשילוב עם לימונדה, מיץ אשכוליות אדומות או למון טוניק
סיומת: נקייה
תיאור סוג האלכוהול:
תזקיק מקסיקני המיוצר ברובו מצמח האגבה הכחולה .
טקילה מיוצרת במדינת חליסקו הנמצאת במרכז מקסיקו.
על מנת להיקרא טקילה חייב להיות מיוצר מלפחות 51% אגבה כחולה
רמות יישון של טקילה:
בלאנקו - אינה מיושנת בחביות.
רפוסדו - טקילה המתיישנת בחביות עד שנה.
אנייחו - טקילה המתיישנת בחביות מעל שנה.
על המזקקה/מבשלה:
טקילה אספולון היא החזון והחלום של המאסטר דיסטילר קירילו אורופזה שרצה ליצור טקילה כולם יוכלו לשתות ולהנות ממנה.
האגבות הכחולות של אספולון גדלות בגובה של 2000 מטר מעל פני הים באזור משולש הזהב ברמות של אזור חליסקו- אזור זה נחשב לאיכותי ביותר מבחינת גידולי האגבות.
אגבה מגיעה לבגרות בין 6-10 שנים והאגבות של אספולון נבחרות היטב ונקצרות בממוצע כאשר האגבה בת 7 שנים. במזקקה תמיד מתנגנת לה מוסיקת רוק כדי לתת "השראה" לשתילי האגבה.
כל תהליך הזיקוק של אספולון נבחן ומוקפד על מנת לייצר טקילה איכותית וטעימה ונעשה בשילוב של זיקוק רציף וזיקוק דודי.
בתהליך היישון של טקילה אספולון משתמשים בחביות אמריקאיות חדשות, יישון בחביות חדשות אינו נהוג בעולמות ייצור הטקילה.
מידע נוסף על המשקה:
טקילה שאינה עוברת יישון. מזוקקת בזיקוק כפול בשילוב של דוד רציף ודודי ומעניקה טעם מאוזן וקטיפתי. טעמים של אגבה, פלפל ווניל, אננס מומלץ לשלב בקוקטיילים.
אחוז אלכוהול: 40%
סוג: טקילה
ארץ יצור: מקסיקו
שם המבשלה/מזקקה: קאסה סאן ניקולס
טעם: טעמי אגבה עם נגיעות פלפל, וניל, אננס צלוי
צורת הגשה: בקוקטיילים או בשילוב עם לימונדה, מיץ אשכוליות אדומות או למון טוניק
סיומת: נקייה
תיאור סוג האלכוהול:
תזקיק מקסיקני המיוצר ברובו מצמח האגבה הכחולה .
טקילה מיוצרת במדינת חליסקו הנמצאת במרכז מקסיקו.
על מנת להיקרא טקילה חייב להיות מיוצר מלפחות 51% אגבה כחולה
רמות יישון של טקילה:
בלאנקו - אינה מיושנת בחביות.
רפוסדו - טקילה המתיישנת בחביות עד שנה.
אנייחו - טקילה המתיישנת בחביות מעל שנה.
על המזקקה/מבשלה:
טקילה אספולון היא החזון והחלום של המאסטר דיסטילר קירילו אורופזה שרצה ליצור טקילה כולם יוכלו לשתות ולהנות ממנה.
האגבות הכחולות של אספולון גדלות בגובה של 2000 מטר מעל פני הים באזור משולש הזהב ברמות של אזור חליסקו- אזור זה נחשב לאיכותי ביותר מבחינת גידולי האגבות.
אגבה מגיעה לבגרות בין 6-10 שנים והאגבות של אספולון נבחרות היטב ונקצרות בממוצע כאשר האגבה בת 7 שנים. במזקקה תמיד מתנגנת לה מוסיקת רוק כדי לתת "השראה" לשתילי האגבה.
כל תהליך הזיקוק של אספולון נבחן ומוקפד על מנת לייצר טקילה איכותית וטעימה ונעשה בשילוב של זיקוק רציף וזיקוק דודי.
בתהליך היישון של טקילה אספולון משתמשים בחביות אמריקאיות חדשות, יישון בחביות חדשות אינו נהוג בעולמות ייצור הטקילה.
מידע נוסף על המשקה:
טקילה שאינה עוברת יישון. מזוקקת בזיקוק כפול בשילוב של דוד רציף ודודי ומעניקה טעם מאוזן וקטיפתי. טעמים של אגבה, פלפל ווניל, אננס מומלץ לשלב בקוקטיילים.
נתונים
-
מותג/יצרן:כללי
-
מידה/סוג:700 מ"ל
-
מק"ט:8000040510028
-
ארץ ייצור:מכסיקו
-
חלבי/בשרי/פרווה:פרווה
-
כשרות:OK ועד הכשרות
-
כולל פיקדון:30 אגורות
רכיבים
טקילה 100% אגבה
ערכים תזונתיים
100 מ"ל
219
קל
אנרגיה