מכונות פסטה אטלס + מנוע
מכונות פסטה אטלס | MARCATO
- משלוח חינם
- 5 ימי עסקים
מידע כללי
מכונת הפסטה הקלאסית תוצרת איטליה ברוחב 15 ס"מ חשמלית לרידוד בצק 0.6 מ"מ - 4.8 מ"מ.
המכונה כוללת ראש תבנית נשלף לחיתוך 2 סוגי פסטות פטוצ'יני וספגטי. ניתן להוסיף 12 אביזרי פסטה שונים
איך מכינים פסטה עם המכונה של מרקאטו..
מכינים את הבצק
יוצקים את הקמח לקערה ואז את הביצים והמים באמצע.
מערבבים עם מזלג כדי למזג היטב את החומרים עם הקמח, אין צורך להוסיף מלח !
יש ללוש את הבצק בידיים עד שהוא חלק ועקבי לחלוטין.
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים אותו על שולחן, מאובק קלות בקמח.
יריעות הפסטה
יש לכוונן את כפתור ההתאמה במכונת פסטה של מרקאטו למספר 0, כך ששני הגלילים החלקים יהיו פתוחים לחלוטין.
עכשיו הכניסו פיסת בצק דרך הגלילים תוך סיבוב כננת היד בכיוון השעון (או לאחר הפעלת המנוע במכשיר ממונע),
יש לאבק מעט בקמח את שני צידי דף הפסטה ולאחר מכן לקפל אותה לשניים.
הכניסו את דף הפסטה דרך הגלילים החלקים מספר פעמים, עד שהוא ארוך ובצורה אחידה.
עובי
יש לכוונן את כפתור ההתאמה ל -1 ולהעביר את דף הפסטה רק פעם אחת לאחר מכן,
יש לכוונן את כפתור ההתאמה ל -2 ולהעביר את דף הפסטה פעם נוספת לאחר מכן,
יש לכוונן את כפתור ההתאמה ל -3, וכן הלאה עד שתגיעו לעובי הרצוי.
חיתוך רצועות הפסטה
הכניסו את כננת היד (או את המנוע) לאביזר החיתוך והכניסו את יריעת הפסטה דרך הגלילים בכדי לחתוך אותה.
הרימו את הבצק עם כלי מאורך והעבירו את הפסטה לייבוש.
הפסטה מתייבשת תוך 1-2 שעות, תלוי בטמפרטורה ולחות ואז ניתן לאחסן אותה בכלי מטבח מתאימים.
המכונה כוללת ראש תבנית נשלף לחיתוך 2 סוגי פסטות פטוצ'יני וספגטי. ניתן להוסיף 12 אביזרי פסטה שונים
איך מכינים פסטה עם המכונה של מרקאטו..
מכינים את הבצק
יוצקים את הקמח לקערה ואז את הביצים והמים באמצע.
מערבבים עם מזלג כדי למזג היטב את החומרים עם הקמח, אין צורך להוסיף מלח !
יש ללוש את הבצק בידיים עד שהוא חלק ועקבי לחלוטין.
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים אותו על שולחן, מאובק קלות בקמח.
יריעות הפסטה
יש לכוונן את כפתור ההתאמה במכונת פסטה של מרקאטו למספר 0, כך ששני הגלילים החלקים יהיו פתוחים לחלוטין.
עכשיו הכניסו פיסת בצק דרך הגלילים תוך סיבוב כננת היד בכיוון השעון (או לאחר הפעלת המנוע במכשיר ממונע),
יש לאבק מעט בקמח את שני צידי דף הפסטה ולאחר מכן לקפל אותה לשניים.
הכניסו את דף הפסטה דרך הגלילים החלקים מספר פעמים, עד שהוא ארוך ובצורה אחידה.
עובי
יש לכוונן את כפתור ההתאמה ל -1 ולהעביר את דף הפסטה רק פעם אחת לאחר מכן,
יש לכוונן את כפתור ההתאמה ל -2 ולהעביר את דף הפסטה פעם נוספת לאחר מכן,
יש לכוונן את כפתור ההתאמה ל -3, וכן הלאה עד שתגיעו לעובי הרצוי.
חיתוך רצועות הפסטה
הכניסו את כננת היד (או את המנוע) לאביזר החיתוך והכניסו את יריעת הפסטה דרך הגלילים בכדי לחתוך אותה.
הרימו את הבצק עם כלי מאורך והעבירו את הפסטה לייבוש.
הפסטה מתייבשת תוך 1-2 שעות, תלוי בטמפרטורה ולחות ואז ניתן לאחסן אותה בכלי מטבח מתאימים.
נתונים
-
מותג/יצרן:MARCATO
-
מידה/סוג:מכונות פסטה אטלס
-
מק"ט:8000011002071
-
ארץ ייצור:איטליה