סינון לפי:

בשר קפוא

 

בשר קפוא 

בשגרת החיים העמוסה שמאפיינת את רוב משקי הבית הישראליים, קנייה של בשר קפוא מאפשרת

להיות ערוכים לכל ארוחה מראש. בין אם מדובר על טחון לקציצות, חזה בקר קפוא או טחון עגל.

פשוט קונים ומעבירים למקפיא, עד לרגע שבו נדרשים להפשרה לקראת הכנת המנה.


איך מפשירים מהר בשר קפוא?

נתחים קטנים של בשר קפוא או טחון ניתן להעביר אל שקית אטומה, ולאחר מכן להניח במים קרים

לכחצי שעה או במים חמים לכרבע שעה. אפשרות נוספת היא להשתמש בתוכנית ההפשרה של

המיקרוגל.


מה ההבדל בין בשר קפוא לטרי?

בשר קפוא נבדל מבשר טרי באורך חיי המוצר – הבשר הטרי הוא בעל רגישות גבוהה לתנאי

האחסון, ולכן יש להשתמש בו בהקדם או להעבירו להקפאה. בשר קפוא לעומתו, מועבר ישירות

מהסופר אל המקפיא ולכן ניתן להצטייד בו מראש ולשמור אותו למשך זמן רב.


איך לחתוך בשר קפוא?

על מנת לחתוך בשר קפוא מבלי להפשירו לחלוטין, ניתן להעבירו למספר שעות למקרר ולבצע את

החיתוך באמצעות סכין חד.


בשר קפוא עד הבית – ברשת שופרסל

עם האתר של שופרסל תוכלו להיות מוכנים מראש לכל ארוחה, על האש או מפגש עם חברים. פשוט

מזמינים את הבשר הקפוא האהוב עליכם בלחיצת כפתור, ויכולים לקבל אותו עד הבית. ההובלה

מתבצעת בסטנדרטים הגבוהים ביותר, בתנאים אופטימליים ובטמפרטורה הנדרשת למוצרים

רגישים.