פתיחת תפריט נגישות

לחמי מחמצת, חלות ולחמים פרוסים
 

לחמניות, פיתות ובגטים
 

עוגות ועוגיות
 

מאפים מלוחים ומתוקים
 

טיפ להפשרת פיתות
כשמפשירים פיתה במיקרו כדאי לעטוף אותה במגבת או נייר סופג ככה הפיתה תצא רכה, יבשה ולא צמיגית או קשה מידי. כדאי להתחיל עם 20 שניות במצב הפשרה, ולהוסיף 10 שניות בכל פעם עד להפשרה מלאה.
הבאגט הגדול ביותר בעולם
דמיינו רגע: 122 מטרים של באגט. 122 מטרים של מעטפת קריספית ובצק אורירי וטעים כל כך. על השיא הזה חתומים 60 אופים מצרפת ומאיטליה שעבדו 7 שעות כדי לאפות את הלחם הצרפתי הגדול בעולם. לא מתחשק לכם פתאום באגט?
סיפורה של עוגיה
כמו כל הדברים הטובים, גם העוגייה האהובה נולדה בטעות. רות ויקפילד הייתה בעלים של פונדק והייתה נוהגת להכין עוגיות חמאה וקקאו. יום אחד גילתה שנשארה בלי קקאו, החליפה אותו בקוביות שוקולד והמציאה את העוגייה שכבשה את העולם!
שווה לראות