-
-
-
-
קירור מהיר
האורחים הפתיעו אבל לא הספקתם
להכניס את הבירות למקרר?
מלאו גיגית במים, קרח ומלח (!), הכניסו
את הבקבוקים ותוך כמה דקות יהיו לכם
בירות קרות.
אחסון נכון של יין
אם אתם שותים יין על בסיס יומיומי או שבועי
כדאי לשמור את הבקבוקים במקום חשוך וקריר
כמו ארון מטבח, מזווה ואפילו ארון בגדים.
לתקופות ארוכות כדאי לשמור במרתף יינות
או מקרר ייעודי.
התאמת יין לאוכל
על האש עם יין אדום כבד (קברנה סובניון)
לזניה ופיצה עם אדום בינוני (נגיד מרלו)
ריזוטו פטריות או פסטה עם אדום קליל (גראנש, פינו נואר)
רוזה עם מנות ים תיכוניות מרעננות
שרדונה עם מנות עוף קייציות
וסובניון בלאן, לבן מרענן לצד סושי וסלטים ירוקים.
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות