דגים קפואים
-
- מוצר
- פירוט
- כמות
-
חסר במלאימלאי מוגבלארגום פילה אמנון עור קפואמחיר לפי משקל | ARGOMכ-5.38 שקלים חדשים29.9 ש"ח ל- 1 ק"ג
-
חסר במלאימלאי מוגבלפילה אמנון עם עור קפואמחיר לפי משקל | בלדיכ-5.38 שקלים חדשים29.9 ש"ח ל- 1 ק"ג
-
חסר במלאימלאי מוגבלארגום פילה אמנון פס עור קפואמחיר לפי משקל | ARGOMכ-8.08 שקלים חדשים44.9 ש"ח ל- 1 ק"ג
-
חסר במלאימלאי מוגבלארגום מנות סלמון קפוא 500 גרם500 גרם | ARGOM49.90 שקלים חדשים מחיר קודם59.9 שקלים חדשים11.98 ש"ח ל- 100 גרם
-
חסר במלאימלאי מוגבלארגום פילה סלמון עם עור קפואמחיר לפי משקל | ARGOMכ-80.38 שקלים חדשיםמחיר קודם 91.88 שקלים חדשים79.9 ש"ח ל- 1 ק"ג
-
חסר במלאימלאי מוגבלפילה סלמון קפוא צילהמחיר לפי משקל | בסטפישכ-83.88 שקלים חדשיםמחיר קודם 95.88 שקלים חדשים79.9 ש"ח ל- 1 ק"ג
-
חסר במלאימלאי מוגבלפילה אלתית כסופה ע.עורמחיר לפי משקל | תומרכ-111.84 שקלים חדשיםמחיר קודם 127.84 שקלים חדשים79.9 ש"ח ל- 1 ק"ג
-
חסר במלאימלאי מוגבלפילה דג סול (פוטית) קפוא1קג יח | נטו25.90 שקלים חדשים מחיר קודם34.9 שקלים חדשים3.49 ש"ח ל- 100 גרם
-
חסר במלאימלאי מוגבלפילה זהבנון ללא עור קפוא1 קג | בלדי10.00 שקלים חדשים מחיר קודם22.9 שקלים חדשים2.29 ש"ח ל- 100 גרם
-
התוכן נטען כעת
- 3
מוצרי בשר, עוף ודגים קפואים לימים שבהם נחוצה לכם ארוחת צוהריים טעימה ומשביעה, לארוחות משפחתיות, לאירועי "על האש" או לכל סיבה אחרת. באתר שופרסל תוכלו למצוא דגים קפואים, בשר וכבש קפוא, המבורגר, קבב, סטייקים, עוף והודו קפוא, שניצלונים, שניצלים וקציצות. או בקצרה, את כל הרכיבים לארוחה טעימה שניתן להפשיר ולהכין בהנאה. כל שעליכם לעשות הוא למלא את סל הקניות, לבחור תאריך ולהיערך לקבלת המשלוח. תוקף בשר קפוא אם רכשתם בשר קפוא אך אינכם מתכננים לצרוך אותו בהקדם, אחסנו אותו במקפיא לצורך מניעת הפשרה. יש לצרוך את הבשר עד לתוקף המופיע על גבי האריזה. הקפאת בשר מופשר יש להימנע מהקפאה חוזרת של בשר שהופשר בטמפרטורת החדר, בשל פוטנציאל לסיכון. איך להפשיר חזה עוף? אופן ההפשרה המומלץ ביותר הוא על ידי העברה של הבשר מהמקפיא למקרר. עם זאת, אם אין באפשרותכם להמתין להפשרה סטנדרטית של חזה עוף, תוכלו להעביר אותו למיקרוגל ולהפעיל את תוכנית ההפשרה הייעודית. לחילופין, ניתן גם להפשיר חזה עוף בקערת מים קרים. העבירו את הנתח לשקית אטומה, והכניסו אותה לקערה מלאה במים למשך כחצי שעה. איך להפשיר בשר מהר?